Adalia, Valpolicella Ripasso Superiore "Balt" 2015

135,00 kr
Druerne til Ripasso "Balt" stammer fra Val di Mezzanes kalkholdige jordbund. Her håndhøstes druerne i sidste halvdel af oktober, Gæringen foregår som sædvanlig i åbne 40 hl. koniske trækar, med naturlig gær. Ripasso ”Balt” overhældes med resterne fra Amarone produktionen, hvor den macerer i 7-10 dage. Det sker i slutningen af februar, hvorefter den lagerer omkring 18 mdr. i 25 hl. fade inden frigivelse - rendyrket luxus i prisklassen!
Druer
Corvina, Corvina Grossa, Rondinella, Molinara
Vinstokkes alder
-
Type
Medium rødvin
Appellation
Valpolicella Ripasso
Jordbund
Kalkholdig
Markers højde
-
Fermentering
I åbne trækar
Format
75 cl
Dyrkning
Økologisk
Lagring
18 måneder i 2500 liter træfade
To Top