Silvano Follador, Mosto di Uve Parz., 500 ml.

Kun 20 tilbage
600,00 kr
Denne sjældne dessertvin er lavet på de lokale druer, der normalt bruges til Prosecco. Her har man imidlertid valgt at lade druerne tørre på hylder i 6-7 måneder, inden gæringen. Efter gæringen er vinen lagret i flere år på demi-johns (glasballoner). Vinen er en blanding af årgangene 2004, 06, 07 og 09, lagret lige siden og aftappet i 2017. Vinen har 7% alc. og et sukkerindhold på 300 gr. restsukker pr. liter. Der er produceret 398 halvliters flasker.
Druer
Glera, Verdiso, Pererea, Bianchetta
Vinstokkes alder
-
Type
Dessertvin
Appellation
Vino da Tavola
Jordbund
Kalkholdig
Markers højde
-
Fermentering
Træfad
Format
75 cl
Dyrkning
Økologisk dyrket - ikke certificeret
Lagring
Demi Johns (glasballoner) i flere år inden aftapning
To Top