Vinova & Priser

VINOVA foretrækker ærlige priser og reel information
Vi vil gerne tilbyde vin til den rigtige pris, og vi vil gerne jævnligt give dig et godt tilbud, så du får mest mulig vin for pengene.
Men vi står også ved den kvalitet, vi tilbyder. Derfor hopper vi ikke med på vognen med de farvestrålende annoncer, hvor vinene pludselig - eller næsten altid - koster det halve af den ”oprindelige” pris. For vi synes ikke, det er ærligt.
Alle vores vine kommer til Danmark i små mængder, hvor prisen står ved magt. Det indebærer, at vores priser er stabile og pålidelige. Og du er altid sikret, at du betaler for den kvalitet, du får.
Efter samme mønster markedsfører vi ikke vores vine alene med henvisninger til svimlende og blinkende pointtal fra diverse anmeldere i ind- og udland. God vin og tivoli passer ikke sammen. Vi vil gerne fortælle om kvaliteter og nuancer i vores vine, men vi vil ikke reducere et godt køb til et mere eller mindre tilfældigt tal på en skala. Vi gør en dyd ud af at levere reel og grundig information om alle vore vine, så du ved, hvad du køber.
To Top