Biodynamisk vin

Vi hos Vinova forhandler mange forskellige vine fra flere europæiske lande. Hos os kan du både finde konventionelt dyrket vine og økologisk dyrket vine, men du kan også tage skridtet videre og prøve en biodynamisk vin fra en af vores mange vinbønder. Her bliver vingården nemlig i højere grad opfattet som én organisme af vinbonden, som på bedste vis forsøger at forene vine i god kvalitet med naturens præmisser.

Desc

Varer 1-9 af 100

pr. side
Vis som Tabel Liste
Desc

Varer 1-9 af 100

pr. side
Vis som Tabel Liste

Biodynamisk vin i god kvalitet fra mange af vores vinbønder

 

Hos Vinova har vi fokus på vin produceret af ambitiøse og ærlige små og mellemstore vinbønder i Europa. Vi går op i at tilbyde vores kunder vine af høj kvalitet og med spændende nuancer, hvad enten det drejer sig om hvidvine, rødvin, rosévine, champagne, dessertvine eller orangevine. Men vi er hos Vinova også glade for at prioritere bæredygtighed og dermed respektere naturen og miljøet omkring os. Derfor kan du også i vores store sortiment finde biodynamisk vin.

 

Vi forhandler nemlig biodynamisk vin fra flere af vores små eller mellemstore producenter. Du kan dermed finde bæredygtige vine fra flere europæiske lande såsom:

 

Mange af de vinbønder, vi får vin fra, er enten certificeret til at producere biodynamisk vin eller har omlagt deres produktion i samme bæredygtige retning. Det sikrer, at du som vinelsker og kunde hos os kan finde vine i god kvalitet i vores webshop. Alle vores producenter sætter nemlig en ære i at skabe den bedste vin, men med naturen og dennes præmisser in mente.

 

Stort sortiment af bæredygtigt vin

Den biodynamiske dyrkningsmåde er anderledes end andre dyrkningsmetoder, men det betyder ikke, at der ikke er mange vine at vælge imellem. Når det kommer til biodynamisk vin kan du hos Vinova både finde:

Disse vine kan fås til flere forskellige priser. Du kan dermed for eksempel få biodynamiske hvidvine fra omkring 100 kr. til over 400 kr. eller rødvine fra ca. 100 kr. til over 1000 kr. Hos Vinova tror vi nemlig på, at pris og kvalitet hænger sammen. Samtidig viser vores sortiment også, at du godt kan få bæredygtige vine til en fornuftig pris. Derfor kan du i vores sortiment finde et stort udvalg af forskellige vintyper i forskellige prisklasser. På den måde er der også noget for enhver smag – selv når det kommer til bæredygtigt biodynamisk vin.

Derudover kan du også få forskellige formater hos os. Vi forhandler nemlig både 50 Cl vine, 75 Cl vine og 150 Cl vine, samt endnu større formater. Vi forhandler også biodynamisk vin fra forskellige områder rundt omkring i de europæiske lande. Du kan nemlig finde vine fra blandt andet Toscana, Rioja, Loire, Bordeaux og Roussillon. Hvis du derfor har et foretrukken område, kan vi sandsynligvis hjælpe dig med at finde den rigtige vin.

Biodynamisk vin er dermed for dig, der gerne vil have gode kvalitetsvine, der samtidig er dyrket med naturen og miljøet for øje.

To Top