Økologisk vin

I dag findes der flere forskellige måder at fremstille vin på. Det gælder især, når det kommer til dyrkningsmetoden. Hos Vinova kan du derfor finde et bredt sortiment af vine dyrket på forskellige måder lige fra den konventionelle dyrkningsmetode til den økologiske og biodynamiske. Faktisk udgør økologi og biodynamik op mod 70 % af de vine, som vi forhandler på vores webshop.

Desc

Varer 1-9 af 133

pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. Weingut Klumpp, Weissburgunder 2019
  Weingut Klumpp, Weissburgunder 2019
  TILBUD 120,00 kr Pr. fl. v/6 - SPAR 90,00 kr
 2. Weingut Klumpp, Grauburgunder 2019
  Weingut Klumpp, Grauburgunder 2019
  TILBUD 120,00 kr Pr. fl. v/6 - SPAR 90,00 kr
 3. Cantalapiedra, Majuelon El Chiviritero 2017
  Cantalapiedra, Majuelon El Chiviritero 2017

  92 p. Robert Parker

  TILBUD 155,00 kr Pr. fl. v/6 - SPAR 120,00 kr
 4. Cantalapiedra, Mondo 2019
  Cantalapiedra, Mondo 2019
  TILBUD 155,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 60,00 kr
 5. Cantalapiedra, Cantayano 2018
  Cantalapiedra, Cantayano 2018

  91 p. Robert Parker

  TILBUD 110,00 kr Pr. fl. v/6 - SPAR 90,00 kr
Desc

Varer 1-9 af 133

pr. side
Vis som Tabel Liste

Økologisk vin er fremstillet med fokus på både den gode kvalitet i den enkelte vin og på den omkringværende natur og miljø. På den måde bliver produktionen af vin og bæredygtighed forenet på bedste vis, så du kan nyde en god flaske vin.

 

Økologisk vin fra flere europæiske vinbønder

Hos Vinova vil vi gerne støtte naturen og miljøet. Derfor forhandler vi vine fra flere forskellige små og mellemstore vinbønder rundt omkring i Europa, der skaber ærlig økologisk vin. I vores sortiment kan du blandt andet finde økologisk vin fra europæiske lande som:

 

 

Gennem de seneste år er der kommet mere fokus på at skabe bæredygtigt vin, som både er af god kvalitet og tilgodeser naturen og miljøet omkring os. Vi hos Vinova har dermed fokus på at samarbejde med vinbønder, der går op i deres håndværk, og flere af dem er enten certificeret økologiske eller har ændret deres produktion i den retning.

 

Inden for vores økologiske vine kan du desuden finde vine fra forskellige geografiske områder i de respektive lande. Du kan blandt andet finde vine fra Piemonte, Toscana, Veneto, Catalonien og Beaujolais. Hvis du derfor har et særlig europæisk område, hvor du foretrækker at få din vin fra, er der gode muligheder hos os.

 

Stort sortiment af flere forskellige typer vine

Når det kommer til vores sortiment af økologiske vine, kan du finde vine i flere formater. Vi forhandler nemlig både:

 

Ud over formatet kan du desuden vælge imellem flere forskellige typer økologisk vin. Du finder blandt andet rødvine, hvidvine, dessertvine, orangevine, champagne og bobler på vores hylder. Inden for rødvine kan du desuden både få lette, medium og kraftige rødvine, og inden for hvidvine kan du få både fyldige og lette. På den måde er der noget for enhver smag, alt efter hvad du foretrækker i en vin. Det samme gælder prisen.

 

Mange kan fejlagtigt tro, at en økologisk vin er dyr og kun sælges på det økologiske element og dermed ikke på grund af sin kvalitet. Det vil vi hos Vinova gerne gøre op med. Vi forhandler nemlig bæredygtig vin fra vinbønder, der bestræber sig på at skabe den bedst mulige vin. Samtidig kan du hos os også finde vine inden for denne kategori til forskellige priser. På den måde kan du finde økologiske vine lige fra 100 kr. til over 1000 kr. Det betyder, at du kan finde vine til konkurrence dygtige priser, solgt engros, direkte fra vores lager.

To Top