Italien

Italiensk vin

Når det kommer til vin, er det svært at komme uden om dem fra Italien. Derfor kan du hos Vinova finde et stort og varieret udvalg af italiensk vin på vores webshop. Vi forhandler nemlig vine fra flere forskellige små og mellemstore vinbønder, der alle sætter en ære i at fremstille håndlavet vin af god kvalitet. Vores fokus på den enkelte vinbonde og det enkelte vinhus historie kan derfor smages, når du tager en tår af vores vine fra Italien. Det gælder, uanset hvilken type vin, hvilken producent eller hvilket vinområde du køber vinen fra.

Desc

Varer 1-9 af 94

pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. Sandro Fay, Rosso di Valtellina, Tei 2019
  Sandro Fay, Rosso di Valtellina, Tei 2019
  TILBUD 125,00 kr Pr. fl. v/12 - SPAR 300,00 kr
 2. Castello di Verduno, Barolo Riserva Monvigliero 2015
  Castello di Verduno, Barolo Riserva Monvigliero 2015

  94p. VINOUS

  TILBUD 745,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 165,00 kr
 3. Castello di Verduno, Barolo Massara 2016
  Castello di Verduno, Barolo Massara 2016

  94p. VINOUS

  TILBUD 485,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 120,00 kr
 4. Castello di Verduno, Barbaresco Rabajá 2017
  Castello di Verduno, Barbaresco Rabajá 2017

  95p. VINOUS

  TILBUD 455,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 105,00 kr
 5. Castello di Verduno, Barolo 2017
  Castello di Verduno, Barolo 2017
  TILBUD 355,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 135,00 kr
 6. Castello di Verduno, Barbaresco Rabajá Bas 2017
  Castello di Verduno, Barbaresco Rabajá Bas 2017

  94 p. VINOUS

  TILBUD 355,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 135,00 kr
Desc

Varer 1-9 af 94

pr. side
Vis som Tabel Liste

Find italiensk vin ud fra vindiskret og appellation

 

Hos Vinova kan du få en italiensk vin fra flere forskellige vinområder eller vindistrikter som for eksempel:

 

Sammen med de mange forskellige små og mellemstore vinproducenter, vi samarbejder med, betyder det, at du har et stort og varieret udvalg at vælge imellem. Vores producenter tæller blandt andre Accornero, Castello De Verduno, Brezza og Uccelliera, men som sagt også en masse andre dygtige og passionerede vinbønder.

 

Alle vores vine fra Italien er med fokus på kvalitet, og du kan derfor også få information om de enkelte vines appellation. Appellation kan inden for vine ses som en slags certifikat, der er med til at sikre, at de enkelte vine lever op til nogle bestemte kriterier, som den pågældende appellation påkræver. Det er dermed med til at sikre dig en vis kvalitet, når du skal finde din næste italienske vin, hvad enten du er inden for restaurationsbranchen eller privat vinelsker.

 

Stort sortiment af vine fra Italien

Inden for kategorien italiensk vin kan du både finde:

 

Du kan dermed finde en god vin til enhver anledning. Derudover kan du hos Vinova både få kraftige, lette eller mere medium rødvine og fyldige eller lette hvidvine. Det kommer derfor an på, hvad du foretrækker i en vin, men det åbner også op for flere muligheder for dig som kunde. Du finder både vine på de klassiske italienske druesorter Nebbiolo, Barbera og Sangiovese, men også de mere lokale og spændende druer som Albarolo, Bosco og Ciliegiolo.

 

Når du vælger vine fra Italien, kan format og dyrkning også spille en væsentlig rolle for dit valg. Derfor kan du hos Vinova finde italiensk vin i formaterne 75 Cl, 100 Cl og 150 Cl. Men du kan også finde vine med forskellige baggrunde i forhold til dyrkning. Det er nemlig muligt at få vine, der er konventionelt dyrket, økologisk eller biodynamisk dyrket.

 

Du kan dermed både finde konventionelle vine i vores sortiment, men også vine der er mere bæredygtigt dyrket. Uanset hvad du er til, vil du opleve at få en italiensk vin, hvor der har været et stort fokus på kvalitet. Det gælder både fra vores vinproducenters side og fra vores.

To Top