Rødvin

Hos VINOVA finder du et stort udvalg af håndlavede europæiske rødvine. Her er mulighed for at tage på rundtur i både klassiske vindistrikter som Bourgogne, Bordeaux, Piemonte, og Toscana, men vi fører også et bredt udvalg af vine fra spændende områder som Burgenland, Cinque Terre, Faugeres og Baden. Hvad enten du er til de kraftige vine fra Hermitage, Chateuneuf du Pape, eller Barolo, eller om du mere er til de intense og saftige vine fra Beaujolais og Bourgogne, så finder du et slaraffenland af vine hos os. Fælles for dem alle er, at de er lavet med respekt for naturen, at håndværket i kælder og mark er i top, og at vinene har typicitet, personlighed og nerve.

Desc

Varer 1-9 af 271

pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. Domaine Charvin
  Charvin, Cotes du Rhône Rouge 2019

  FORSALGS TILBUD

  HJEMME MEDIO APRIL

   

  TILBUD 120,00 kr Pr. fl. v/6 - SPAR 150,00 kr
 2. Mas Martinet, Els Escurcons 2018
  Mas Martinet, Els Escurcons 2018

  95 p. R. Parker

  600,00 kr
 3. Mas Martinet, Els Escurcons 2017
  Mas Martinet, Els Escurcons 2017

  94 p. R. Parker

  600,00 kr
 4. Mas Martinet, Clos Martinet 2018
  Mas Martinet, Clos Martinet 2018

  96p. R. Parker

  490,00 kr
 5. Mas Martinet, Clos Martinet 2017
  Mas Martinet, Clos Martinet 2017

  95p. R. Parker

  490,00 kr
 6. Mas Martinet, Cami Pesseroles 2018
  Mas Martinet, Cami Pesseroles 2018

  95+p .R. Parker

  600,00 kr
 7. Mas Martinet, Martinet Bru 2019
  Mas Martinet, Martinet Bru 2019

  92. p. R. Parker

  225,00 kr
 8. Castello di Verduno, Barolo Riserva Monvigliero 2015
  Castello di Verduno, Barolo Riserva Monvigliero 2015

  94p. VINOUS

  TILBUD 745,00 kr Pr. fl. v/3 - SPAR 165,00 kr
Desc

Varer 1-9 af 271

pr. side
Vis som Tabel Liste

Find din yndlingsdrue

 

Går du mere efter druen end området, så kan du også søge dig frem til vine lavet på mange forskelige druer, som f.eks. Grenache, Pinot Noir, Gamay og Syrah. Kort sagt en meget nem vej til at finde din yndlingsdrue i vores sortiment. Mange af vores rødvine er lavet med meget lidt svovl eller slet ingen svovl. Kig efter vinene fra bl.a. Domaine Leon Barral Le Grappin, og Podere San Cristoforo, så finder du vine der er tilvirket så naturligt som overhovedet muligt.

 

Rødvin går godt til kød

 

Både vi og mange af vores kunder foretrækker at nyde et godt glas rødvin over en lækker middag. Særligt er rødvin rigtig godt til kød såsom rødt oksekød eller lyst kød som kalv og lam. Til denne type af kød er det især oplagt med en tør rødvin.

 

Ønsker du i stedet at servere vildt på en lørdag aften sammen med venner eller familie, kalder maden i stedet på en mere blød rødvin, mens rødvin til fjerkræ er afgjort efter, hvilket tilbehør, der serveres til.

 

Nogle vine går derfor bedre til bestemte kødtyper, og er du i tvivl, er du velkommen til at spørge os til råds.

 

Drik rødvin fra VINOVA med god samvittighed

 

Du har måske hørt det før; at rødvin ikke er som alt andet alkohol. Det er det ikke ifølge forskere, som faktisk mener, at et moderat indtag af rødvin kan gavne helbredet. Du kan derfor godt drikke et glas dagligt med god samvittighed.

 

Rødvin er i moderate mængder sundere end andet alkohol, fordi det indeholder en stor mængde af polyfenoler, som er antioxidanter. Det kommer fra druernes skaller og kerner og forhindrer ødelæggende iltning.

 

Kan du derfor ligesom os godt lide et godt glas rødvin, og har du ikke noget imod et glas hver dag, kan du altså gøre det med god samvittighed for dig selv og din krop. Men, skal du nyde et glas rødvin jævnligt, skal kvaliteten selvfølgelig også være det hyppige glas værdigt. Hos VINOVA finder du helt fantastiske rødvine fra passionerede vinbønder fra flere egne af Europa, som på hver deres måde gør sig værdige til dit daglige glas af rødvin.

 

Kontakt os gerne, hvis du søger en bestemt drue eller rødvin fra en bestemt egn. Så hjælper og vejleder vi dig gerne.

 

Se også: hvidvin, orangevin, rosé

To Top